De AIRR makelaars - Groenhuys Vastgoed

De AIRR makelaars - Groenhuys Vastgoed
NL | EN
Ga naar het intranet
Login voor makelaars
Doorzoek de website Airrhousing
Airrhousing slogan

Overzicht van de AIRR geregistreerde makelaars

 

Aan de gepubliceerde makelaars in onderstaand overzicht  is door AIRR het recht verleend om het keurmerk-logo Goedgekeurd (ver)huren 2014’  te voeren. Alle geregistreerde makelaars werken conform de AIRR kwaliteitsnormen waarbij elke verhuurtransactie door AIRR wordt gevalideerd. Uw zekerheid in huur en verhuur.

Wilt u als makelaar ook verschil maken en het AIRR keurmerklogo aanvragen? Bekijk onze 'AIRR voor makelaars' pagina voor de toelatingseisen en voorwaarden. 


Terug
 
Groenhuys Vastgoed
Contact opnemen
 

Groenhuys Vastgoed

Huurwoning, koopwoning of bedrijfsruimte nodig? Groenhuys Vastgoed wijst u graag de weg!

Groenhuys Vastgoed is het bedrijf die u begeleid bij het vinden van uw huur/ koopwoning of een nette bedrijfsruimte in Nederland. Wij zijn een jong en dynamisch Vastgoedbedrijf actief op de markt van huur en verhuur, aan- en verkoop alsmede het beheer van woningen en bedrijfspanden. Wij hebben een uniek concept ontwikkeld waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. Doel is huurder en verhuurder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hiermee hebben wij een zeer goede naam in de markt opgebouwd. Groenhuys Vastgoed wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.

 

 

Gegevens makelaar

Straat:Oosterstraat 70
Postcode:9502 EG
Plaats:Stadskanaal
Telefoon:0599- 637878
Kvk:01149168
Bank:54.3396.371
Email deze makelaar

Woning voor verhuur aanbieden

 

Contact opnemen met deze makelaar.

 

Naam*
E-mail*
Telefoonnr.*
Bericht
Verzenden
Terug